AK Parti harekete geçti, Şükrü Genç talimat verdi

AK Parti harekete geçti, Şükrü Genç talimat verdi
Sarıyer Belediye Meclis toplantısında AK Partililer ile Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı arasında yaşanan gerginlik kamuoyunda geniş yankı buldu.
Sarıyerliler Muhtar Yazıcı’ya karşı yapılanlara tepki gösterirken, haberi Sarıyer Manşet'ten okuyan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı da konuyla ilgili harekete geçti. Muhtar Yazıcı'ya telefonla ulaşan yetkililer, konuyla ilgili bilgi aldıktan sonra muhtardan özür dileyerek, sorunun çözümü noktasında yardımcı olacaklarını belirttiler.
 
Yine CHP Kurultayı için Ankara’ya giderken mecliste yaşanan olayı yolda öğrenen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise Muhtar Yazıcı’yı arayarak bilgi aldı ve “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu. Başkan Genç ardından ilgili başkan yardımcısını arayarak, “Ali Yazıcı’nın mağduriyetini gidermek için belediye olarak ne gerekiyorsa yapın. Mecliste yaşananlar oldukça üzücü. Ali Yazıcı’ya sahip çıkın” diye talimat verdiği öğrenildi.
 
Olayın hemen ardından Sarıyer’deki tüm muhtarlar meslektaşlarına destek olmak için Büyükdere’ye akın etti. Sosyal paylaşım siteleri üzerinden de Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı’ya “Muhtarımızı yedirtmeyiz” şeklinde destek mesajları yağdı.
 
hizliyorum2.jpg
 

Bu haber toplam 5151 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum