Ahmet Kuzpınar AK Parti’ye geçti

Ahmet Kuzpınar AK Parti’ye geçti
Geçtiğimiz günlerde meclis kürsüsünden yaptığı zehir zemberek açıklamalarla CHP’den istifa eden Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar AK Parti’ye geçti.

Meclis kürsüsünden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e karşı yaptığı sert açıklamalarla CHP’den istifa eden Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar AK Parti’ye geçti. Kilyos Mahallesi Muhtarının kardeşi Şevki Bezeroğlu’nun da AK Parti’ye katıldığı danışma meclis toplantısında katılımcıların rozetlerini İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Sivas Milletvekili Ali Turan taktı.



AK Parti’ye katılımlar devam edecek
AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir yaptığı konuşmada, “AK Parti 10 yıllık bir parti olmasına rağmen bir çekim merkezi olmaya devam ediyor. Has Parti’den, Demokrat Parti’den çeşitli sivil toplum kuruluşlarından partimize intikaller gerçekleşti. Sarıyer’de de inşallah bu intikalleri bugünden itibaren yaşamaya başlıyoruz. CHP’li meclis üyesinin istifasından sonra Sarıyer’de AK Parti ile yol yürümeye başlamasını rozetini takarak sağlıyoruz. Kilyos muhtarımızın kardeşi Şevki Bezeroğlu da bugün aramıza katılıyor. Bu intikaller önümüzdeki günlerde de devam edecek, sürprizlerimizi bekleyin” dedi.



Toplantıya Ayazağa teşkilatı da katıldı
Sarıyer Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen, İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Sivas Milletvekili Ali Turan ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın da hazır bulunduğu danışma meclisi toplantısına Sarıyer’e yeni dahil olan Maslak, Ayazağa ve Huzur Mahallelerinin parti teşkilatları da katıldı. Salonu dolduran 1000’e yakın partiliye İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Halil Canarıkan, İl Genel Meclis Üyesi Ali Düşmez ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Cemil Özbalta, AK Parti tarafından Sarıyer’e yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında sunumlar yaptı. Toplantıda söz alan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ise yerel yönetimler konusundaki bilgilerini partililere aktarırken, Beyoğlu’nda Tarlabaşı ve değişik mahallelerde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarını sinevizyon gösterisiyle anlattı.

Milletvekillerinin konuşmalarında sonra sahneye davet edilen Ahmet Kuzpınar ve Kilyos Muhtarının kardeşi Şevki Bezeroğlu'na AK Parti rozetleri takıldı. 





Bu haber toplam 4553 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT