Adnan Ayber’den Manşet'e ziyaret

Adnan Ayber’den Manşet'e ziyaret
Sarıyer Belediyesi'nin başarılı Başkan Yardımcılarından Adnan Ayber yeni dönemde görevinin bitmesi nedeniyle Sarıyer'deki gazetelere teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sarıyer Belediyesi’nin başarılı Başkan Yardımcılarından Adnan Ayber yeni dönemde görevinin bitmesi nedeniyle Sarıyer’deki gazetelere teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret eden Adnan Ayber; Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz’a habercilik anlamında Sarıyer’e çok şey kazandırdıklarını belirterek, teşekkür etti.
 
ziyic1.jpg
 
Ayber, gerek öğretmenlik gerekse siyasi yaşamı boyunca Sarıyer halkının desteğini aldığını belirterek, “Öğretmenlik ve siyasi hayatımda Sarıyer’e hep severek ve gönülden hizmet etmeye çalıştım. Yaşamımda Sarıyer halkının çok desteğini gördüm. Muhalefette meclis üyeliği yaptığım dönemden itibaren, başkan yardımcılığımda hiç kimseyi ayırmadan hizmet ettim. Sarıyer halkı da bana hep destek oldu. Kendilerine sizin aracılığınızla çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz da nazik ziyaretinden ve Sarıyer’e yaptığı hizmetlerden dolayı Ayber’e teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 6758 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT