Adnan Ayber TBMM yolunda

Adnan Ayber TBMM yolunda
Sarıyer siyasetinin sevilen ve etkili isimlerinden Adnan Ayber, CHP İstanbul 2. bölgeden milletvekili aday adayı oldu.

Görev yaptığı sürede yaptığı çalışmalar ve sosyal ilişkileriyle Sarıyer’de tüm kesimlerin takdirini toplayan Sarıyer Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Başkanı Adnan Ayber, CHP’den İstanbul 2. Bölge milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yaptı. Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde başvuru dosyasını yetkililere teslim eden Ayber, aday adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu. Kısa zamanda yüzlerce beğeni ve tebrik yorumu alan Ayber’in adaylığı partililerde de heyecan yarattı.

adnan-ayber-ic1.jpg

Yaptığı sert muhalefetle 2009’un mimarlarından biriydi

Aynı zamanda emekli öğretmen olan Adnan Ayber, ilk kez 2004-2009’da AK Partili Belediye Başkanı Yusuf Tülün döneminde CHP’de Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği yaptı. AK Parti’ye karşı sergilediği muhalefetle bilinen Ayber, CHP’nin 2009’da Sarıyer’de belediyeyi kazanmasında da etkili olan isimlerden biri olmuştu. 2009 - 2014’te de Sarıyer’de meclis üyeliği ve belediye başkan yardımcılığı yapan Ayber, yaptığı başarılı hizmetleriyle tüm kesimlerin takdirini toplamıştı. 

Adnan Ayber aynı zamanda İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği (AHLATİSDER) Başkanlığını da yürütüyor.

adnan-ayber-ic2.jpg

Bu haber toplam 7195 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT