Adnan Ayber dondu kaldı!

Adnan Ayber dondu kaldı!
Halil Canarıkan ile Hüseyin Coşgun yılların öğretmeni Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’e öyle bir soru sordular ki, Ayber dondu kaldı!
Sarıyer Belediye Meclisi’nin Eylül ayının ilk toplantısında ilginç bir detay yaşandı. Meclisin arka sıralarında oturan AK Partili Halil Canarıkan ile Hüseyin Coşgun’un ellerinde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Genç’in 2009 yerel seçimlerinde Sarıyer halkına verdiği vaatlerin olduğu seçim kitapçığını inceliyorlardı. 3 ayda tapu sözü ile başlayan, balıkçılar çarşısı, yoksul ailelere 600 TL maaş, manzara terasları, bedava plaj, belediye hizmet binası ile devam eden 34 vaadin bulunduğu kitapçığa Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’in de gözü takıldı.

ayber2.jpg
 
AK Partililer Ayber’in kendilerinden gizli bir şekilde broşürü incelediğini fark edince, “Gizli gizli bakma hocam açık açık bak. Belediye başkanınız 4,5 yıldır burada bulunan hangi sözünü tuttu? Biz göremiyoruz, sen yardımcısısın lütfen bize göster” diyerek kitapçığı uzattılar. Kitapçığa üzgün bir şekilde uzun süre bakan ve bir türlü cevap veremeyen Ayber, sözü değiştirerek bulunduğu zor durumdan kurtuldu.

ayber3.jpg

AK Partililer ise, “Yılların öğretmeni bile cevap veremiyor. Bakalım Şükrü Genç halka nasıl hesap verecek” diye Adnan Ayber’e takıldılar. 

ayber1.jpg

Bu haber toplam 10055 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum