Adem DİŞÇİ kimdir?

Adem DİŞÇİ kimdir?

Bayrampaşa Televizyonu Sahibi olan Adem Dişçi Sunuculuk , Oyunculuk ,  Yönetmenlik, Radyo Spikerliği ve Gazetelerde Köşe Yazarlığı Yapmaktadır.

2018 yılında Bayrampaşa Televizyonunu Kuran ve Paşavizyon Gazetesinde de Köşe Yazarlığı yapmanın yanı sıra Sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan ve İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Adem Dişçi Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesinin de Kurucu Organizatörü ve Oyuncusudur.. Ayrıca Yazılım Uzmanı ve Web Developer olan DİŞÇİ Bayrampaşa’da kurulan Paşa FM , Rumeli Fm ve Platin Web Tasarım Hizmetlerinin sahibidir. Yazarlık , Sunuculuk , Oyunculuk , Yönetmenlik , Yazılım Geliştirme , Kurgu , Eğitmenlik ve Organizatörlük yaptığı işler arasında yer alıyor.. Babası Makedonya Göçmeni ve Anne Tarafından Urfalı olan Dişçi 1990 Bayrampaşa Doğumlu evli ve iki çocuk babasıdır..

Beykent Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı mezunu ve aynı zamanda yerel yönetimler okumaktadır. Otuza yakın sertifikası olan dişçi Program geliştirme , mobile uygulama geliştirme , web yazılım , kamera önü oyunculuğu , tiyatro ve kişisel gelişim sertifikaları sahibidir.

adem-disci-ic.jpg

Bayrampaşa Tv’de yayınlanan Adem DİŞÇİ ile Sağlıklı Günler programı , Mesleklerin Dili Programı ve Adem Dişçi ile Rumeli’nin Sesi Programlarının  moderatörlüğünü , Sunuculuğunu ve Yönetmenliğini yapmanın yanı sıra sokak röportajları , haber programları  ve radyo spikerliği de yapmaktadır.

Organizasyon işleri de yapan Dişçi sanat festivalleri , konserler , davet organizasyonları ve partiler düzenlemektedir.
www.ademdisci.com.tr
www.bayrampasa.tv

Bu haber toplam 5488 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT