Adalet Yürüyüşü’ne tekerlekli sandalye ile katıldı 

Adalet Yürüyüşü’ne tekerlekli sandalye ile katıldı 
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Danışmanı Tezcan Çayoğlu, tekerlekli sandalye ile Adalet Yürüyüşü’ne katıldı.

Geçtiğimiz günlerde halı sahada futbol oynarken aşil tenadonu kopan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Danışmanı Tezcan Çayoğlu, tekerlekli sandalye ile Adalet Yürüyüşü’ne katıldı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Danışmanı Tezcan Çayoğlu, yaklaşık iki ay önce halı sahada futbol oynarken sağ ayak aşil tendonu kopmuş ve ameliyat olmuştu. Tedavi süreci devam eden Çayoğlu tedavi amaçlı özel bir ayakkabı kullanıyor.

Henüz yürüyemeyen Çayoğlu, bu durumuna rağmen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne katıldı. Yürüyüşün yirmi ikinci gününde Gebze’de katılan Çayoğlu, Kılıçdaroğlu ile birlikte tekerlekli sandalye ile kilometrelerce yol gitti.

Ülkem için tarihi yürüyüşü kaçırmak istemedim

Akülü sandalye ile adalet için kilometrelerce yol kat eden Çayoğlu,  sosyal medya hesabında da yaptığı açıklamada, “Bedenim tam iyileşmese de, aşil tendon ayakkabısının çıkmasına bir süre daha olsa da, özel aşil tendon ayakkabı ve bastonsuz adım dahi atamıyorsam da engeller yürüyüşe engel değildir” diyerek, yüzyıllar boyu konuşulacak bu tarihi yürüyüşü kaçırmak istemedim. Akülü tekerlekli sandalye ile katıldım. Kemal Kılıçdaroğlu senin, benim için,gelecek için,çocuklarımız,torunlarımız için , 69 yaşında , sıcakta , yağmurda , çamurda 450 km adım adım karış karış yürümeyi göze aldıysa Adalet için evde oturmak bana yakışmazdı” dedi.

tezcan.jpg

Bu haber toplam 3690 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT