Adalet Yürüyüşü'ne Sarıyer'den büyük destek

Adalet Yürüyüşü'ne Sarıyer'den büyük destek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne Sarıyer’den büyük destek var.

15 Haziran'da Ankara Güvenpark'tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, yirmi ikinci gününde İstanbul'a doğru yürüyüşüne devam ediyor. Türkiye’nin dört bir tarafından olduğu gibi Sarıyer’den de sürekli yürüyüşe büyük destek var. Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İlçe Başkanı Mehmet Deniz ilk günden bu yana Kılıçdaroğlu ile birlikte yürürken, meclis üyeleri de toplantıların ardından soluğu yürüyüşte alıyor. Meclis üyeleri bir yandan Sarıyer Belediyesi’ndeki çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da “Adalet” için her gün kilometrelerce yol yürüyor.

Şükrü Genç 'Adalet Yürüyüşü'ne katıldı

Toplantının ardından yürüyüşe devam 

Rutin olarak her hafta perşembe günleri toplanan Sarıyer Belediyesi Encümen Üyeleri Nadir Günday, Fatik Eker ve Mustafa Bakır da sabahın erken saatlerinde yaptıklarını toplantının hemen ardından soluğu Adalet Yürüyüşü'nün devam ettiği Gebze’de aldılar.

encumenler2.jpg

Her gün olduğu gibi yirmi ikinci günde de encümen üyeleri Kılıçdaroğlu’nun önderliğindeki onbinlerce kişiyle birlikte  “Hak-Hukuk-Adalet” sloganları eşliğinde yürüdü. 

encumenler1.jpg

Sarıyer’den binlerce kişi destek verdi

Öte yandan her gün sabah 05.30’da CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın önünden yürüyüşe destek için otobüsler kaldırılıyor. Her gün çığ gibi büyüyen Adalet Yürüyüşü’ne şimdiye kadar partili-partisiz Sarıyer’den binlerce kişi katıldı.

Pazar günü saat 18.00’da Maltepe’de gerçekleştirilecek olan Adalet Mitingi’ne milyonlarca kişinin katılması bekleniyor.

Bu haber toplam 8495 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT