80 Yıldır Bebekleri Koruyan Sudocrem

80 Yıldır Bebekleri Koruyan Sudocrem

Günümüzden tam 80 yıl öncesinde Dublin İrlanda bölgesinde Profesör Thomas Smith tarafından özel bir şekilde geliştirilen sudocrem ürünü günümüze kadar ulaşan özel çizgisi ile birlikte bebekleri korumaya devam etmektedir. Dünyanın en özel pişik kremlerinden biri olarak zengin içeriği ve kolay kullanımı ile birlikte hem Avrupa genelinde hem de ülkemizde anneler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bebeklerin altlarının değiştirilmesi öncesinde ve altları değiştirildikten sonra kullanılabilen bu ürün paraben içermeyen yapısı ile birlikte nemlenme, yumuşatma ve tahriş önleme etkisi sağlamaktadır. Özel bir şekilde cilt koruma yapısı gösteren krem, aynı zamanda dezenfektan özelliği ile alt değiştirme işlemleri sonrasında bebeklerinizin cildini korurken aynı zamanda da sizin için de cildin birçok farklı bölgesinde yumuşatma, nemlendirme ve koruma etkisi sağlamaktadır.

Türkiye'de Sanatçıların Tercihi Sudocrem

Türkiye'de Sudo Bebek firması tarafından orijinal bir şekilde satışı gerçekleştirilen sudocrem ürünü anneler tarafından bebekleri için kullanılırken birçok ünlü sanatçı tarafından da güzellik kremi olarak tercih edilmektedir. Özellikle cilt üzerinde oluşan pişik, egzama, sivilce, akne ve yaraların iyileştirilmesi, makyaj sonrasında görülen kuruma etkilerinin giderilerek nem kazandırılması gibi birçok farklı noktada sanatçılar tarafından tercih edilen ve önerilen bir krem haline gelmiştir. Firma içeriğinde çinko oksit, benzil benzoat, saf su ve lanolin gibi içerikler barındıran bu kremi sunarken özellikle bebekler için kullanımı ön plana çıkarsa da ülkemizde ünlü sanatçı kadınlar tarafından tercih edilerek iltihapların iyileştirilmesi, cilt lekelerinin geçirilmesi, kaşıntıların giderilmesi, ciltte yağ dengesinin sağlanması ve egzama tedavisi gibi birçok alanda kullanılmaktadır.

Yan Etki Göstermeyen Ve %100 Doğal Sudocrem

Çok özel bir formüle sahip olan ve onlarca yıldır Türkiye'de farklı kullanıcılar tarafından tercih edilen ve hem bebeklerin pişik rahatsızlıklarında hem de kadınlar için cilt rahatsızlıklarında kullanılabilen sudocrem hiçbir yan etkiye sahip olmayan bir ürün olarak çözüm oluşturmaktadır. Her kullanıcının cildine uygun bir yapıya sahip olduğu için birçok farklı noktada tercih edilen bu ürün çok fazla kullanılmamakla birlikte kortizon içeriği bulunmadığı için pişik ve cilt sorunlarını etkili bir şekilde çözebilmektedir. Tamamen doğal bir şekilde Avrupa üzerinden temin edilerek Türkiye'de satışını gerçekleştiren firma tarafından uygun bir fiyat ile satışa sunulan bu ürün kadınlar tarafından gece yatmadan önce yüz bölgesine uygulanarak nemlendirme ve sivilce tedavisi uygulanabilmektedir. Birçok kadın tarafından yüz maskesi olarak da kullanılabilen bu ürün için sudobebek.com sayfasını inceleyebilirsiniz.

Bu haber toplam 4534 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT