345 TYT Matematik ile Hayatın Ritmini Yakalayın

345 TYT Matematik ile Hayatın Ritmini Yakalayın
345 TYT Matematik ile Hayatın Ritmini Yakalayın

345 TYT Matematik ile Hayatın Ritmini Yakalayın

Üniversiteye geçiş sınavı yani YKS pek çok gencin korkulu rüyasıdır. Okul hayatımıza 6-7 yaşlarında başlarız. Çeşitli dersler görürüz ve bu dersleri yeterince iyi öğrenip öğrenmediğimizi görmek için o derslerin sınavlarına tabi tutuluruz. Bu sınavlardan aldığımız notlara göre bilgimiz ölçülür.

Sınavlar okul yaşamımız boyunca devam eder. Devam eden bu sınavlar kimi dönemde daha önemli hal almaya başlar. Hayatımız boyunca girdiğimiz en az iki büyük sınav vardır. Bunlar liseye geçiş sınavı ve üniversiteye geçiş sınavlarıdır. Bu sınavlarda başarılı olmak oldukça önemlidir. Ne kadar kabul etmesek de bu sınavlar hayatımızın gidişatını belirler.

Bu önemli sınavlarda başarılı olmak için yüzbinlerce öğrenci birbiriyle yarışır. Hedeflediği yerlere giden öğrenciler sistemli, planlı ve istikrarlı çalışanlardır. Bu çalışma genellikle sınav senesine girmeden önceki yazda başlar. Öğrenciye gelen telaş sınavın farkındalığına varmasıyla başlar. Çeşitli planlar doğrultusunda kimi zaman sosyal hayatından fedakarlıklar yaparak da ders çalışmaya başlar.

Öğrenci çok çalışma ile değil doğru çalışma ile kazanacağının farkına vardıktan sonra ise doğru kaynaklardan soru çözmeye başlar. Öğrenci soru çözdükçe hem soru çözmede hızlanır hem de farklı soruları görür. Bu da öğrenciye zaman kazandırır.

Doğru kaynak sınava çalışmak kadar önemli bir konudur. Çünkü sürekli değişen sınav sistemi ile kaynaklardaki soru çeşitlerinin de değişmesi gerekir. Aksi takdirde güncel olmayan soruları çözen öğrenci ne kadar çalışsa da emeğinin karşılığını alamayacaktır.

Özellikle son dönemde değişen sınav sistemindeki sorular, az bilgi ve çok mantık isteyen sorulardandır. Eski sınav sistemlerinden faklı olan bu sınavlara uygun kaynaklar ise piyasada oldukça fazladır.

345 Yayınları’nın test kitapları en çok tercih edilen kitaplardan olmuştur. Bunun en büyük nedeni kitabın içerisinde 3 aşamalı bir sistem bulunmasıdır. Bu da öğrencilerin her düzeydeki soru çeşidini görmesini sağlar.

345 Yayınları Test Kitapları

YKS sınavı için soru çözmenin önemini yeterince kavradığımızı düşünüyorum. Hal böyleyken öğrenciler piyasadaki pek çok test kitabını edinmek isterler. Ancak bu test kitaplarını alırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus kitabın sisteme uygunluğudur.

Üniversite sınavındaki sorulara yakın sorular üreten yayınlarından en çok bilineni 345 Yayınları'dır. Özellikle sınavın belirleyicisi olan matematiğin de içinde bulunduğu pek çok test kitabı piyasada bulunmaktadır. 345 TYT matematik kitapları özellikle deneme sınavlarında matematik netleri artmayanların tercih etmesi gereken kitaplardandır.

İçerisinde 3 aşamalı sorular bulunur. Bunlar kolay, orta ve zor olarak ayrılır. Bu da kitabı diğer yayınların kitaplarından ayıran en önemli özelliklerindendir. 345 TYT matematik soru bankası çözen bir öğrenci her kademedeki soruları görmüş olup netlerini arttıracaktır.

345 Yayınları Deneme

Deneme çözmek sınav öğrencilerinin atladığı ancak en önemli mühim olan noktalardandır. Deneme sınavları öğrencinin gireceği sınavdaki konumunu belirler. Sınava az bir zaman kala çözdüğünüz denemelerdeki netler, sınavdaki ile benzer olacaktır. Deneme sonrası yapılan yanlış analizi ile de yanlışlarınızı ve eksik olduğunuz konuları görebilirsiniz. Bu sayede eksik noktalarınızı bulup netlerinizi arttırabilirsiniz.

345 yayının yalnızca soru kitapları değil denemeleri de piyasada oldukça rağbet görür. Yeni nesil sorulardan oluşan ve geçmiş üniversite sınavı dikkate alınarak hazırlanmış olan bu deneme sınavları, öğrencilere depar arttıracaktır. Eğer siz de deneme çözüyorum ancak netim artmıyor diyenlerdenseniz, öncelikle yayının soru bankalarını edinip ardından denemelerini çözmelisiniz. Sonuçlarına siz de inanamayacaksınız.

Kaliteli yayın ve kaliteli sorular sınav öğrencilerini hep bir adım daha öne taşır. Bu da öğrencilerin en çok istediği şeydir. Siz de 345 TYT matematik kitapları ile rakiplerinize fark atabilirsiniz.

345 Yayınları Nereden Alınır?

Kitabevleri, sahaflar, online alışveriş sitelerinden test kitaplarını alabilirsiniz. Kitap Gönder üzerinden ürünü inceleyebilir, 345 TYT matematik kitabı ve daha birçok test kitabını temin edebileceğiniz bu yerler toplu alımlarda kimi zaman indirim yapabilirler.

Bunun dışında birçok mobil uygulamada satılan bu test kitapları artık herkesin kolayca ulaşabileceği kitaplardandır. Özellikle sınav öğrencileri için bu kolaylık oldukça avantajlıdır. Bu kitapların fiyatları 50 ile 100 TL arasında değişmektedir. Set halinde satılan test kitaplarında fiyatlar ise tekli alımlara göre daha uygun olacaktır. Bu setler içerisinde deneme ve konu anlatımı posterleri bulundurur. Bu da öğrencinin sınava tam olarak hazırlanmasını sağlar.

 

Bu haber toplam 761 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT