3.5 yaşındaki Pamir kayboldu!

3.5 yaşındaki Pamir kayboldu!
Zekeriyaköy’de anne ve babası uyurken sabah saatlerinde evden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir isimli çocuk kayboldu.

Sarıyer Zekeriyaköy'de 3,5 yaşındaki Pamir, Sabah saatlerinde anne ve babası uyuduğu sırada evden çıkarak kayıplara karıştı. Jandarma, zabıta, itfaiye ekipleri ve mahalle sakinleri çocuğu bulabilmek için adeta seferber oldu.

pamirface.jpg

Sabah saatlerinde, Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor. Arama çalışmalarına havanın kararmasına ragmen devam ediliyor.
 
Pamir'in kaybolduğunu sosyal medyadan duyan vatandaşlar da ellerinde fenerlerle aramalara katıldı.
 
Zekeriyaköy sakinleri de ekipleri her an yalnız bırakmayarak aramalara katıldı.
 
Saat 09.00 sıralarında çocuğunun evde olmadığını fark eden baba Serdar Dikdik olayı polise ve jandarma ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine gelen jandarma ekipleri Pamir'i bulmak için çalışma başlattı. Ekipler yakın alanlardan başlayarak ormanlık bölge dahil her yeri taradı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtları da tek tek tarandı. Kamerada kayıtlarında da henüz izine rastlanmazken, jandarma komando ekiplerinin yanında, itfaiye ekipleri, kamu ve sivil kurumlara ait çeşitli arama kurtarma ekipleri, Jandarma sualtı kurtarma ekipleri de aramalara katıldı. Arama çalışmaları hava karardıktan sonra da devam etti.

VİLLA HAVUZLARINA DA BAKILIYOR

Bölgedeki su kuyuları çocuğun içine düşme ihtimaline karşı tek tek taranırken bazı kuyuların suyu jandarma ekiplerince tahliye ediliyor. Site ve villalara ait havuzlar dalgıçlar tarafından tarandı. Zekeriyaköy sakinleri de ekipleri her an yalnız bırakmayarak aramalara katıldı.
 

SOSYAL MEDYADAN DUYANLAR DA ARAMALARA KATILDI

 
Mahalle sakinleri zaman zaman arama ekiplerine öncülük ederek tespit edilen boş binalarda da aramalar yaptı. Sosyal medyada organize olan vatandaşlar Zekeriyaköy'e gelerek ellerinde fenerlerle aramalara katıldı. Sosyal meyda olayı duyup geldiğini belirten vatandaşlar, Aramalara katılmaya geldik dedi.
 

MEDYUMA SORDULAR

 
Çaresiz kalan mahalle sakinleri medyumlardan yardım istedi. Sordukları bir medyumun küçük Pamir'in, canlı halde ormanda yaşadığını iddia etmesi mahalleli kadınlar arasında bir anda heyecana yol açtı. Bunun ardından ormanlık alan tekrar tarandı. Isıya duyarlı Termal kameraları olan jandarma helikopterleri de ormanlık alanda aramalar yapıyor. Evin bahçesine ses sistemi kuruldu ve sese doğru gelme ihtimaline karşı Pamir'in sevdiği çizgi filmler açıldı. Evin çevresindeki vatandaşlar uzaklaştırıldı ve kokuya duyarlı köpeklerle tekrar detaylı arama yapılıyor. Bütün bu çabalarla rağmen 13 saattir küçük Pamir'in izine rastlanmadı.
 

ÇOCUĞUMUZ EVİN KAPISINI AÇARAK EVDEN KAÇMIŞ

 
Sabah evde uyudukları sırada çocuğunun evden ayrıldığını söyleyen acılı baba Serdar Dikdik 'Çocuğumuz evin kapısını açarak evden kaçmış. Sabah 9.30'dan itibaren yok. Polis Jandarma herkes arıyor. Çocuğumu görenlerin, duyanların haber vermesini bekliyoruz dedi. Çocuğunun 3,5 yaşında olduğunu üzerinde uyku tulumu ile ayakkabısız olarak kayıplara karıştığını belirten baba, 'Polise Jandarmaya haber verdik. Pamir ormanlık alan dahil her yerde aranıyor. Sosyal medyada da duyuru yaptık. Herkesten yardım bekliyoruz'diye konuştu.

bulundumans.jpg

Bu haber toplam 29815 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT