29 Ekim törenine yoğun ilgi

29 Ekim törenine yoğun ilgi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90’ıncı yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Sarıyer’de de çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene siyasi partiler yoğun katılım gösterdi.
Sarıyer merkezde bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Harp Akademisi Komutanı Albay Tayfun Tuna, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, DSP İlçe Başkanı Reyhani Orhan, BBP İlçe Başkanı Hüseyin Koç, AK Parti İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan, AK Parti Meclis Üyesi Cemil Özbalta, Hüseyin Coşgun, Yakup Güngör Mutlu, CHP’li Meclis Üyeleri Gökan Zeybek, Adnan Ayber ve çok sayıdaki vatandaş katıldı. Çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. 

29ekim1.jpg

Aday Adayları töreni kaçırmadı 
İlçe protokolünün yanı sıra yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday adayı olanlarda ön sıradaki yerlerini aldı. AK Parti’nin aday adalarından Şems Çakıroğlu, Salih Güzel; CHP’den Erol Aydın, Betül İstanbullu, Resul Can, Cengiz Tamer, Nazan Özbaykal, Cengiz Alp ve birçok meclis üyesi aday adayı katıldı.  

29ekim2.jpg

AK Partililer yoğun katılım gösterdi
Törene AK Parti meclis üyeleri, ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kollarında çok sayıda kişi katıldı.

29ekimak.jpg

Bu haber toplam 4666 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT