23 Nisan'da Sarıyer'de konvoylu kutlama

23 Nisan'da Sarıyer'de konvoylu kutlama
Koronavirüsle başarılı bir şekilde günlerdir mücadele veren Sarıyer Belediyesi’nin kahramanları konvoy oluşturarak 23 Nisan'ı kutladı.

Bu yıl 100. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı koronavirüs tedbirleri nedeniyle buruk geçiyor. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle sokakların sessiz olduğu bu önemli günde virüsle başarılı bir şekilde mücadele veren Sarıyer Belediyesi’nin kahramanları konvoy oluşturarak balkonlarından bayraklarıyla el sallayan çocukların bayramını kutladı.

nisan2-003.jpg

Bahçeköy orman yolunda başlayan konvoy ile Sarıyer Cumhuriyet Meydanındaki tören alanına gelindi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Nadir Günday, Hüseyin Coşkun ve müdürlerin katıldığı törende Atatürk anıtına çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

nisan3-003.jpg

Sosyal mesafe kurallarına uygun yapılan törenin ardından, Belediye ekiplerinin oluşturduğu konvoy ilçede gezmeye devam etti. Sarıyerli vatandaşlar da balkonlarından Türk bayrakları ve alkışlarla bayram coşkusuna destek verdi.

Tören öncesinde emniyet ekiplerinin kullandığı tüm araçlar da hergün olduğu gibi yine dezenfekte edildi. Aylardır koronavirüse karşı, kendisine bağlı olduğu birimleriyle aktif bir şekilde mücadele veren Başkan Yardımcısı Nadir Günday ve ekibiyle birlikte aylardır sokakta çalışmalar yürüten Veteriner İşleri Müdürü Coşgun Uzaldı da yine ekibini yalnız bırakmayarak konvoy organizasyonunun başında yer aldı.

nisan1-003.jpgnisan4-004.jpgnisan5-002.jpgnisan6-002.jpgnisan7.jpgnisan8.jpgnisan9.jpgnisan10.jpg

Bu haber toplam 17528 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT