2018’de Daha Genç Daha Güzel Görünün

2018’de Daha Genç Daha Güzel Görünün

Altın İğne Tedavisi Nedir?

Altın iğne tedavisi, kişide oluşan birçok problemin giderilmesine yardımcı olan bir yöntemdir. Altın iğne yöntemi ile vücutta oluşan sarkmalar toplanır, cildin gençleşmesine katkı sağlar, yanık izlerinin, gözaltı morarmalarının, sivilce izlerinin, çukurların, çatlakların giderilmesinde yardımcı olur. Aynı zamanda akne tedavisi, gözenek sıkıştırma, boyun ve dekolte kısmını germede kullanılan yöntemlerdendir.

Altın iğne tedavisinin çok fazla yararları bulunmaktadır. Bu yararlardan;  altın iğne tedavisi kalıcı olması, ilk seanstan sonra görülür sonuçların olması, cilt tiplerine ve renklerine uygunluk sağlaması, oldukça başarılı olması ve ilk günden itibaren hastanın hayatına devam edebilmesi yararlarından birkaçı olarak sayılabilmektedir.

Altın iğne tedavisi yapılırken, kişinin tedaviyi uygulayacağı alan temizlenerek krem sürülür. Ardından altın iğne takılmış olan radyofrekans aleti ile cilt üzerine temas uygulanır. Bu alet sayesinde cilt üzerine zarar gelmeden işlem uygulanır. İşlem sonrası cilt üzerinde, kızarıklık oluşması muhtemeldir. Fakat bu iki saat içerisinde yok olmaktadır. Aynı zamanda hasta çabucak ayağa kalkabilir.

İple Yüz Germe İşlemi Nedir?

İple yüz germe işlemiyse; kişide kırışıklık, çeşitli bölgelerde sarkma oluşması gibi sebeplerden dolayı uygulanan bir yöntemdir. İple yüz germe tedavisi oldukça kolay bir işlemdir. Aynı zamanda oldukça güvenli bir uygulamadır. İşlem yapıldıktan sonra kişinin bir ay boyunca yüz üstüne yatmaması gerekir. İşlem süresi uzun değildir.

Mezoterapi Tedavisi Nedir?

Mezoterapi tedavisi; ağrı içeren hastalıkları, ağrı bulunan yere lokal olarak uygulanmakta olan mikro enjeksiyonlarla kontrol altında tutan bir tıbbi uygulamadır. Uygulamada ince ve kısa iğne uçları kullanılmaktadır. Yapılacak olan enjeksiyon miktarı, kişiye, kişinin hastalığına ve enfeksiyonun yapılması gereken bölgeye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Mezoterapi tedavisi genel olarak, estetik amacı ile yapılan selülit veya bölgesel zayıflamak için yapılan yöntemlerden biri olarak sayılır. Aynı zamanda cildinde problemi bulunan, cilt yaşlanması veya saç dökülmesi gibi olumsuz etkileri engelleme amacıyla, artrit veya başka eklem hastalıkları için, boyun ve bel fıtığı, migren, regl ağrıları, spor sarsıntılarında, varis gibi birçok hastalıkta kullanılan bir uygulamadır. Mezoterapi tedavi müddeti 15 ila 30 gün arasında değişiklik gösterebilmektedir.

Bu haber toplam 3069 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık