2 Temmuz Parkı'ndan anlamlı mesaj: Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan

2 Temmuz Parkı'ndan anlamlı mesaj: Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
Konuşmasına Pir Sultan Abdal’ın “Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan” sözüyle başlayan Başkan Genç, “2 Temmuz Parkı’na, Sarıyer’e hep beraber sahip çıkacağız. Emin olun dostlar biz kazanacağız” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç Kâzımkarabekir Mahallesi’ndeki 2 Temmuz Parkı’nda mahalle sakinleri ile buluştu. Soğuk hava ve sise rağmen parkın içindeki yaşam evinin bahçesini dolduran vatandaşlar Şükrü Genç’e destek verdi. Başkan Genç konuşmasında anlamlı mesajlar verdi.

2 Temmuz’a sahip çıkacağız

Yapılış sırasında verilen mücadele ile Sarıyer’in simge parklarından olan 2 Temmuz Parkı’nın bahçesini dolduran yüzlerce kişiye konuşan Başkan Genç, “Bu parkı büyük mücadelelerle, büyük emeklerle hep birlikte yaptık. Yine hep birlikte bu emeğimize sahip çıkacağız. 2 Temmuz’a Parkı’na Sarıyer’e hep beraber sahip çıkacağız” dedi. Bazı vatandaşlarında Şükrü Genç’e “Bu halk sizi yalnız bırakmayacak. Biz de size sahip çıkacağız” dedi.

Kayıp olan seçimi yeniden kazanmak için aday oldum

Adaylık süreci ile ilgili de açıklamalar yapan Başkan Genç, “Aday belirlenirken anketlere dikkate alınmadı. Sarıyer’in demografik yapısı dikkate alınmadı. Anketlerde en sonda çıkan birisi aday yapıldı. Ben seçimin kayıp olduğunu gördüm ve bu yüzden kaybedilen bir seçimi kazanmak için sizlerle birlikte yola çıktım. Merak etmeyin bu halkın gücünün önünde kimse duramaz. Hep birlikte kazanacağız” dedi.

Pir Sultan Abdal’ın sözüyle cevap

Adaylıktan çekileceği yönündeki dedikodulara da Pir Sultan Abdal’ın sözüyle cevap veren Başkan Genç, “Kasıtlı bir şekilde adaylığımın geçersiz olduğu ve çekileceğim yönünde oluşturulan algılara itibar etmemenizi önemle rica ediyorum. Emin olun dostlar biz kazanacağız. Halkın karşısında kimse duramaz. Pir Sultan Abdal’ın dediği gibi: “Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan.” dedi.

1sukru-genc-2-temmuz.jpeg

2sukru-genc-2-temmuz.jpeg

3sukru-genc-2-temmuz.jpeg

4sukru-genc-2-temmuz.jpeg

5sukru-genc-2-temmuz.jpeg

6sukru-genc-2-temmuz.jpeg

7sukru-genc-2-temmuz.jpeg

8sukru-genc-2-temmuz.jpeg

9sukru-genc-2-temmuz.jpeg

10sukru-genc-2-temmuz.jpeg

11sukru-genc-2-temmuz.jpeg

12sukru-genc-2-temmuz.jpeg

13sukru-genc-2-temmuz.jpeg

14sukru-genc-2-temmuz.jpeg

15sukru-genc-2-temmuz.jpeg

16sukru-genc-2-temmuz.jpeg

17sukru-genc-2-temmuz.jpeg

18sukru-genc-2-temmuz.jpeg

19sukru-genc-2-temmuz.jpeg

20sukru-genc-2-temmuz.jpeg

21sukru-genc-2-temmuz.jpeg

22sukru-genc-2-temmuz.jpeg

23sukru-genc-2-temmuz.jpeg

24sukru-genc-2-temmuz.jpeg

25sukru-genc-2-temmuz.jpeg

26sukru-genc-2-temmuz.jpeg

27sukru-genc-2-temmuz.jpeg

28sukru-genc-2-temmuz.jpeg

29sukru-genc-2-temmuz.jpeg

30sukru-genc-2-temmuz.jpeg

Bu haber toplam 5642 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum